Blandad uppdatering 16/6

Hej på er!

Nu börjar det hända grejer hörrni!

Barackerna är på plats och vi har fått besked om att servicebyggnaderna ska vara redo att användas någon gång nästa vecka. Även reception och kontor ska snart vara färdiga för inflytt och vi börjar den processen nästa vecka. Det är mycket som ska lösas praktiskt innan vi kan få igång receptionen och hur lång tid det tar vet vi inte ännu. Mer information om det kommer självklart. Om inte annat kan det hända att vi smygöppnar lite innan vi är igång så att vi äntligen kan få träffa er!

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Dagens vattentemperatur låg på 17.2 grader och vi närmar oss nu ett kritiskt läge. Vi kommer att mäta vattnet även imorgon och håller tummarna för att vi ska ligga under 18-sträcket.

Under dagen bjöds det på tårta och Pommac av Emilia i receptionen. Det har gått en och en halv månad sedan branden inträffade och högen med arbete som detta har medfört tycks fortfarande bara växa. Det har varit svårt att se hur mycket vi har åstadkommit när allt vi ser är hur mycket vi har kvar. Vi hade en kort obligatorisk fikapaus, där vi inte fick tänka på vad som behövde göras, utan enbart på vad vi faktiskt har gjort. Det visade sig att den listan var riktigt lång.

Kan vara en bild av champagne och text

Så skål för oss som har gjort ett sådant hästjobb! Det har inte varit lätt, men snart är vi på banan igen.

Mvh

Forshagaforsens FVO

Updated: 16/06/2023 — 19:55