Allmän uppdatering 21/6

Hejsan!

Dagens vattentemperatur är 17.9 grader, vilket innebär öppet fiske imorgon. Prognosen för morgondagens temperatur ser tyvärr mindre lovande ut med tanke på värmen.

Idag börjar flytten ned till campingen och vi jobbar för fullt med att packa ut och packa in. Målet är att vi ska kunna vara redo för öppning innan vi går hem.

Kan vara en bild av inomhus

Fiskerättsägarkorten och fiskekorten har anlänt och för de som vill komma förbi campingen mellan ca 13.00 och 16.00 idag kan vi nu smyga igång med de fysiska fiskekorten. För de som har fått våra tillfälliga fiskekort gäller dessa fortfarande om inget annat meddelas.

Ellen är tillbaka även den här sommaren och jobbar för fullt med att göra servicebyggnaderna redo för användning.

Kan vara en bild av 1 person och inomhus

Campingens nya tillskott Simon är också på plats och har tillsammans med vår praktikant sett till att båtarna är i toppskick. Just nu är de i full färd med att göra i ordning de campingnycklarna som vi kunde rädda efter branden.

Kan vara en bild av 2 personer och personer håller på med skeetskytte

Förrådet har sedan branden varit en enda röra bestående av sådant som klarat sig undan brandskador. Idag gås det igenom, rensas ur och organiseras för att ge oss en nystart.

Kan vara en bild av 1 person

På fredag är vi bemannade mellan 10-12 och sedan går vi på en välbehövlig midsommarvila. Som alltid går det att nå oss på jourtelefon 070-0922776 vid akuta ärenden, men ser gärna att det som kan vänta tills måndag tas över mailen. Kom gärna ner och säg hej om ni har vägarna förbi. Glad midsommar!☀️

Mvh

Forshagaforsens FVO

Updated: 21/06/2023 — 14:01