Campingen stänger

Hej!

Vi har nu fått besked om att Forshagaforsens camping kommer att stängas tills vidare. Det pågår fortsatt diskussioner kring fiskets driftande. Facebooksidan och hemsidan kommer att lämnas över till fiskevårdsområdet, så håll utkik där för vidare uppdatering kring den biten. Jourtelefonen och receptionstelefonen kommer inte längre att bemannas. För eventuella frågor kring campingens framtid hänvisar vi till Forshaga kommun.

Efter 10 år i Forshaga kommer Sportfiskarna Värmland att omlokalisera sitt kontor till Karlstad, där Jocke, Robin och Emanuel finns att hälsa på om saknaden skulle bli för stor. De lovar att bjuda samtliga besökare på kaffe.

Emilia kommer se sig om efter nya äventyr, men dyker troligtvis upp på en och annan mässa i framtiden, med ansiktsmålning i högsta hugg.

Kontorshunden Ängel har inga planer på att släppa sina favoritgubbar. Om det nya kontoret inte tillåter hundar tänker hon planera in digitala möten, så att hon fortsatt kan se till att de sköter sig. Någon måste ju ha koll!

Tack för att vi fick dela det här äventyret med er!

Sportfiskarna, Region Värmland

Updated: 08/03/2024 — 13:59