Platser kvar till Frödins Master Class 21-23 aug

Hej sportfiskare,

gårdagen gav 3 laxar på zon 1 och en på zon 2. Vattentempen är idag 16,5 grader och vattenföringen har ökat till 276 m3.
Idag har vi förutom ett gäng laxfiskare några gäddfiskare ute och fiskar. Den senaste tiden har en av våra praktikanter ett antal stora gäddor med topp på 128 cm och även några gösar på drygt 3 kilo så det är ett variationsrikt fiske här i Klarälven.

Det finns platser kvar till helgen då Mikael Frödin kör sin Master Class här hos oss. Ta chansen och utveckla ditt laxfiske tillsammans med Sveriges mest kände laxfiskare Mikael Frödin.
Helgen kommer innehålla föredrag, flugbindning och personlig coachning från Mikael Frödin. Deltagarna kommer få grundlig genomgång av laxfisketeknik och strategi med fokus på att få mer lax!

Det blir 2 föredrag per dag och övrig tid går till fiske där man som deltagare under 3 dagar har tillgång till ett mycket bra laxfiske på zon 1-3. Fiskar man inte med Frödin så fiskar man själv eller tillsammans med Sportfiskarnas och Forshagaforsens guider under helgen.
Alla måltider ingår liksom boende i 4-bäddstugor intill de bästa fiskesträckorna.

Skitfiske

Sportfiskarna och Forshagaforsen

Updated: 07/10/2018 — 13:12