Vattentemperatur och information 28/6

Hej på er!

Dagens vattentemperatur visar även idag på 20,4 grader, vilket innebär stängt fiske imorgon. Väderrapporten fortsätter visa på varmt väder, så fisket förväntas vara fortsatt stängt.

Vi har äntligen löst en receptionstelefon. Ni når oss under bemannade tider på 054-876830. Fiske går från och med nu enbart att boka på mail och receptionstelefonen. När temperaturen tillåter öppet fiske kommer ”efter fyra”-listorna återigen att sättas upp.

Campingplats går fortsatt att boka via jourtelefon tills vi kan öppna upp onlinebokningarna, vilket vi aktivt jobbar på att lösa.

Beskrivning saknas.

Vi vill också be våra gäster att vara noga med att låsa efter sig och att inte släppa in främmande människor i våra serviceutrymmen. Till stor del handlar det om er säkerhet och att vi ska kunna hålla standarden trots omständigheterna, men också för att vi ska slippa stänga campingen igen. Det känns otroligt tråkigt att det finns de som väljer att utnyttja branden för egen vinning och vi vill inte att det ska behöva gå ut över våra ärliga gäster.

Mvh

Forshagaforsens FVO

Updated: 28/06/2023 — 10:40